ΕΟΣ Σάμου: Η συμμετοχή των παιδιών στην φιλανθρωπική εκδήλωση ήταν πολύ μεγάλη

Πέρα από κάθε προσδοκία ήταν η προσέλευση μικρών και μεγάλων στη Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου , η “Μέλισσα” και ο “Ίκαρος”, στο Μουσείο Οίνου την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Τα παιδιά που κατέκλυσαν το χώρο του Μουσείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετέχουν σε δρώμενα ενώ φωτογραφήθηκαν με κλόουν, χόρεψαν αλλά παρακολούθησαν και τον «Καρυοθραύστη» από δύο τμήματα της Samos school of dance.ΕΟΣ Σάμου: Η συμμετοχή των παιδιών στην φιλανθρωπική εκδήλωση ήταν πολύ μεγάλη

Σημαντικό ήταν το δίωρο από τη μία ως τις 3 το μεσημέρι όπου παιδιά έγιναν για λίγο σεφ με τη βοήθεια των Ανδρέα Λαγού, Βαγγέλη Μπιλιμπά και Βασίλη Σκουρφούντα. Χωρίστηκαν σε ομάδες και έφτιαξαν, τυροπιτάκια, τρουφάκια σοκολάτας και μελομακάρονα.ΕΟΣ Σάμου: Η συμμετοχή των παιδιών στην φιλανθρωπική εκδήλωση ήταν πολύ μεγάλη

Στόχος της δράσης ήταν να δοθεί ένα κοινωνικό μήνυμα συνύπαρξης και αποδοχής της διαφορετικότητας καθώς στη διοργάνωση κύρια συμμετοχή είχαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπτυξιακή Υστέρηση Π.Ε Σάμου « Η Μέλισσα»..

Επίσης υπήρξε χριστουγεννιάτικη μουσική παράσταση από τους μαθητές του μουσικού σχολείου, χορευτικά δρώμενα και κάλαντα από τα παιδιά της «Μέλισσας». Η είσοδος για τα παιδιά ήταν δωρεάν ενώ για τους ενήλικες 2 ευρώ για όλες τις εκδηλώσεις.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση αλλά και το bazzar κατασκευών των παιδιών με αναπηρίες θα δοθούν στο σωματείο αναπήρων του νησιού  Νίκος Μένεγας –ΙΚΑΡΟΣ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος