ΕΟΣ Σάμου: Απέσπασε δύο χρυσά μετάλλια και τιμητική διάκριση

Με μία εξαιρετική τιμητική διάκριση στις αποσκευές του και με δύο χρυσά βραβεία επέστρεψαν τα μέλη του ΕΟΣ Σάμου από τον διαγωνισμό της Θεσσαλονίκης. Καλύτερος επιδόρπιος Οινος χαρακτηρίστηκε το samos nectar εσοδείας 2015 και με ένα ακόμη χρυσό βραβείο τιμήθηκε και το samos anthemis εσοδείας του 2016.

ΕΟΣ Σάμου: Απέσπασε δύο χρυσά μετάλλια και τιμητική διάκρισηΟι κριτές του 22ου διεθνούς διαγωνισμού οίνου και αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης δοκίμασαν οίνους από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα με 797 συμμετοχές.

Ο 22ος διεθνής διαγωνισμός οίνου και αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε άριστα από την Ένωση Οινοποιών Βορείου Ελλάδος με την υποστήριξη 12 οργανώσεων του κλάδου και το δήμο Θεσσαλονίκης. Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου γευσιγνώστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό masters of wine οινολόγοι οινοχόοι δημοσιογράφοι και άλλοι επαγγελματίες αξιολόγησαν τα υψηλής ποιότητας κρασιά που κάθε χρόνο συμμετέχουν στον έγκυρο και αυστηρών κριτηρίων διεθνή διαγωνισμό υπό την εποπτεία του master of wine Κωνσταντίνου Λαζαράκη.

Για μία ακόμη χρονιά τα εξαιρετικά παλαιωμένα κρασιά του συνεταιρισμού της Σάμου βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας αποσπώντας διακρίσεις και χρυσά μετάλλια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος