Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου: Θετικά τα μηνύματα για τη φετινή σεζόν

Με συγκρατημένη αισιοδοξία ατενίζουν την εξέλιξη της φετινής χρονιάς οι ξενοδόχοι της Λέσβου. Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, Βασίλης Βογιατζής, «μόνο μετά από 3-4 χρόνια καλής δουλειάς και συνεργασίας θα μπορέσουμε να επανέλθουμε σε κερδοφορία στον τουριστικό τομέα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική αγορά. Η Ένωση Ξενοδόχων ζητά τη συνεργασία όλων και θα συνεργαστεί με όλους για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του νησιού» .

Ή Ένωση Ξενοδόχων κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις στην Περιφέρεια, για την προώθηση και την τουριστική προβολή. Το Μάιο διοργανώνεται PRESS TRIP στη Λέσβο , την όποια θα επισκεφθούν δημοσιογράφοι από ελληνικά και ξένα ΜΜΕ, για να προβάλλουν το νησί. Επιπλέον για την επιστροφή των πτήσεων από Γερμανία οι ξενοδόχοι, έχουν καταθέσει από κοινού πρόταση με την Ένωση τουριστικών πρακτόρων, η Περιφέρεια να επιδοτήσει την προσέλκυση πτήσεων.

Η φετινή σεζόν θα ανοίξει την Λαμπροβδομάδα , κυρίως για τον τουρισμό ορνιθοπαρατήρησης Birdwatching, όπου υπάρχει ικανοποιητική πληρότητα στην περιοχή Καλλονής. Οι πτήσεις τσάρτερ θα είναι λίγο αυξημένες σε σχέση με πέρυσι (16 έως 19) την εβδομάδα και με ικανοποιητικές πληρότητες.

Μεγάλο το ενδιαφέρον Τούρκων επισκεπτών, επίσης τη Λαμπροβδομάδα που ξεκινά το μουσουλμανικό Μπαϊράμι, ενώ σύμφωνα με τον κ. Βογιατζή περιμένουμε και εσωτερικό τουρισμό .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος