Έλεγχος και ρύθμιση βηματοδοτών το Σαββατοκύριακο στο Βοστάνειο Νοσοκομείο

Μια υπηρεσία που θα απαλλάξει τη μετακίνηση σε νοσοκομεία του κέντρου τους  καρδιοπαθείς με βηματοδότη, θα προσφέρει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σε συνεργασία της Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου , με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, μεταβαίνουν στη Λέσβο  δύο Ηλεκτροφυσιολόγοι, οι οποίο  θα πραγματοποιήσουν τον έλεγχο και την ρύθμιση αν απαιτείται των συσκευών.

Ήδη  το νοσοκομείο έχει καταγεγραμμένα 227 άτομα με βηματοδότη, ενώ θα μπορούν να προσέρχονται και ασθενείς που δεν συμμετείχαν στην  καταγραφή βηματοδοτών και απινιδωτών, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Το σημαντικότερο όμως είναι , όπως ανακοίνωσαν ο διοικητής του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γιώργος Καμπούρης και ο διευθυντής της καρδιολογικής Παναγιώτης Ανδρόνικος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα ΜΜΕ, ότι  «ήδη καρδιολόγος από το Βοστάνειο Νοσοκομείο εκπαιδεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου από το Σεπτέμβριο, ο έλεγχος και η ρύθμιση να γίνεται μόνιμα στην καρδιολογική κλινική του Βοστάνειου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος