ΕΚΑΒ Χίου: Συνέχεια της αποχής από τις δευτερογενείς διακομιδές

Την άμεση στελέχωση του ΕΚΑΒ Χίου με μόνιμο προσωπικό, ζητά για μια ακόμη φορά το Εργασιακό Σωματείο ΕΚΑΒ Ρόδου, στο οποίο υπάγεται και το Τμήμα της Χίου.
«Μετά λύπης μας, διαπιστώνουμε για ακόμη μια φορά την αδιαφορία της κρατικής μηχανής να λύσει το υφιστάμενο πρόβλημα της υποστελέχωσης του ΕΚΑΒ στη Χίο. Με την πρόσληψη μόνο 3 επικουρικών διασωστών και την προσωρινή ενίσχυση με 2 διασώστες από άλλους τομείς της Ελλάδας προσπαθούμε να καλύψουμε στο ελάχιστο τις πάγιες ανάγκες του Νομού.

“Το ΕΚΑΒ Χίου, συνεχίζει η ανακοίνωση, είναι η μοναδική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, που επιχειρεί  στο νησί μας με μόλις 12 μόνιμους υπαλλήλους. Καμία άλλη υπηρεσία δεν αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης, την ίδια στιγμή που ένα γενικευμένο κλίμα ανασφάλειας πλανάται πάνω από το νησί και προστίθεται στα υπόλοιπα προβλήματα της υγειονομικής περίθαλψης των Χιωτών.

“Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Χίου θα συνεχίσουν την αποχή τους από τις δευτερογενείς διακομιδές (εξιτήρια, επανεξετάσεις, επιστροφές από ΤΕΠ κ.α.) μέχρι 31 Μαρτίου, ευελπιστώντας να υπάρξει μια ουσιαστική ενίσχυση του Τομέα που τόσο έχει ανάγκη το νησί μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος