ΕΚ Σάμου: Καλεί τα μέλη του στο 34ο συνέδριο

To 34o Εκλογοαπολογιστικό συνέδριο του θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου το Εργατικό Κέντρο Σάμου.

Καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν προκειμένου να ενημερωθούν για τον Διοικητικό Απολογισμό και τις θέσεις του 34ου Συνεδρίου, τον οικονομικό απολογισμό του 2022, τον προϋπολογισμό του 2023, την έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής, νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπου για το Συνέδριο της Γ. Σ. Ε. Ε.

Οι υποψηφιότητες για Εφορευτική Επιτροπή, Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή και Αντιπροσώπου στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12.00΄ στο Δ.Σ. του Κέντρου.

Αιτήσεις υποψηφιότητας και κοινή δήλωση αν πρόκειται για συνδυασμό μπορούν να προμηθεύονται οι αντιπρόσωποι καθημερινά από το Εργατικό Κέντρο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Όλα τα σωματεία πρέπει να τακτοποιηθούν οικονομικά, προκειμένου να νομιμοποιηθούν οι αντιπρόσωποί τους και να πάρουν μέρος στο Συνέδριο.

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καλεί τα μέλη όλων των σωματείων να συμμετέχουν μαζικά στις εργασίες του 34ου συνεδρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος