Εγκαίνια Παθολογικής – Ψυχιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Χίου

Τα εγκαίνια των κτηρίων 3 και 4 του Γενικού Νοσοκομείου Χίου «Σκυλίτσειο», που αναβαθμίστηκαν και διαρρυθμίστηκαν, θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη 12 Ιουλίου.

Στο κτήριο 3 θα στεγαστεί, έχοντας στη διάθεσή της 30 κλίνες, η παθολογική κλινική, ενώ στο κτήριο 4 και σε 5 κλίνες θα λειτουργήσει ψυχιατρική κλινική.

Πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε το 2018, και που είχαν πραγματοποιηθεί 3 αλλαγές μέχρι να περάσει το έργο στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η οποία και εξασφάλισε τα απαραίτητα κονδύλια για το έργο.

Κατά τη διάρκεια δηλώσεών του ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής, σημείωσε πως ήδη τοποθετείται ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός των δύο κλινικών, με σύγχρονα κρεβάτια, και πως πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

Μετά τον αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί από το Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Διονύσιο, θα αρχίσει να γίνεται και η μεταφορά των ασθενών, ειδικά από τα κοντέινερ όπου σήμερα αναγκάζεται να έχει κλίνες η παθολογική κλινική.

Να σημειώσουμε επίσης ότι τα εγκαίνια το μεσημέρι της 12ης Ιουλίου συμπίπτουν με την Πανελλαδική Κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος