Δύο ηλικιωμένοι νεκροί από πυρκαγιά σε σπίτι στο Καρλόβασι Σάμου (video)

Δύο ηλικιωμένοι ανασύρθηκαν νεκροί από διώροφη οικία που κάηκε ολοσχερώς στην περιοχή του μεσαίου Καρλοβάσου στις 5:20 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε στο ισόγειο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού και πήρε πολύ γρήγορα διαστάσεις. Επιτόπου έσπευσαν οκτώ οχήματα της πυροσβεστικής με 20 άντρες και παρόλες τις προσπάθειες τους η φωτιά κατάφερε να κάψει ολοσχερώς την κατοικία εσωτερικά.

Οι πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα όταν αντίκρισαν στον χώρο της κουζίνας αποτεφρωμένο τον άνδρα και στο μπάνιο του σπιτιού την σύζυγό του νεκρή από αναθυμιάσεις. Η φωτιά έσβησε μετά από δυο ώρες περίπου και μετά από μεγάλη μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες για να μην εξαπλωθεί η φωτιά στα διπλανά σπίτια.

Η κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού, μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο, και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Στην προσπάθεια να περιορίσει την φωτιά, υπέστη εγκαύματα στο χέρι και δύσπνοια λόγω του πυκνού καπνού.

Στην κατάσβεση συμμετείχαν 8 πυροσβεστικά οχήματα και 20 άνδρες.

Για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής, ενώ θα ακολουθήσει πραγματογνωμοσύνη για τον προσδιορισμό των συνθηκών του τραγικού περιστατικού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος