Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χίου: 3η συνεχόμενη αποχή συμβούλων αντιπολίτευσης

Για τρίτη συνεχόμενη φορά θα απέχουν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χίου, οι 6 δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης καθώς και δύο ανεξάρτητοι σύμβουλοι.
Σε κοινή δήλωσή τους οι δημοτικές παρατάξεις «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΞΙΩΝ», «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΟ», «ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ», «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ», «ΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κλιαμενάκης και Χαράλαμπος Μπουρνιάς, δηλώνουν ότι θα απόσχουν από την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως αναφέρουν “παραμένουν αμετάβλητοι οι λόγοι για τους οποίους δεν είχαμε λάβει μέρος και στην προηγούμενη” και είχαν αναφέρει στην κοινή επιστολή τους στις 3-9-2021.

Συγκεκριμένα διαφωνούν με την ίδρυση αναπτυξιακής εταιρείας στον δήμο της Χίου.
Στην κοινή επιστολή στις 3 Σεπτεμβρίου επέρριπταν ευθύνες στη Δημοτική Αρχή, αφού όπως σημείωναν «…συνεχίζει εμμονικά να φέρνει ένα θέμα με το οποίο διαφωνεί η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου. Και μάλιστα μαζί με άλλα θέματα, τα οποία ψηφίζουμε γιατί αφορούν στις άμεσες ανάγκες του δήμου και των δημοτών».

«… Αν πράγματι ενδιαφέρεται να λειτουργήσει ο δήμος και το δημοτικό συμβούλιο ας αποσύρει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα από την ημερήσια διάταξη. Σε διαφορετική περίπτωση η αποχή μας είναι δεδομένη. Όσο και αν με τα γνωστά επικοινωνιακά κόλπα και γνωστές επί πληρωμή “πένες”, προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα. Ας κοιταχτεί στον καθρέφτη». Σημείωναν στην τότε ανακοίνωση και τα οποία επαναλαμβάνουν και σήμερα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος