Δημοτική Κοινότητα Σαμίων: Στηρίζει τους επιχειρηματίες εστίασης που συνελήφθησαν

Την στήριξη της προς τους επαγγελματίας της πόλης της Σάμου εκφράζει η Δημοτική Κοινότητα Σαμίων, με αφορμή τις συλλήψεις ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για παράβαση ορίου έντασης μουσικών οργάνων και για παράβαση ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων αντίστοιχα.

Τα μέλη της Δημοτικής κοινότητας  Κάνουν λόγο για εξάντληση της αυστηρότητας των Αρχών στην εφαρμογή του νόμου και αποδοκιμάζουν τη χρήση χειροπέδων στο δικαστικό μέγαρο κατά τη διαδικασία του αυτόφωρου αναφέροντας ότι «είναι μια ενέργεια που προσβάλλει όχι μόνο την προσωπικότητα των εναγόμενων αλλά και το κύρος των θεσμικών οργάνων που ενήργησαν με αυτόν τον τρόπο».

Από την πλευρά του ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου καλεί τις αρχές του τόπου να σταθούν στο πλευρό των επαγγελματιών που επλήγησαν από την οικονομική κρίση, την μεταναστευτική, τον σεισμό, το τσουνάμι και την πανδημία. Ζητούν τέλος να συμβάλλουν στην υπέρ προσπάθεια που καταβάλουν για την Σάμο και να αξιολογούν καλύτερα κάποιες καταστάσεις και το μέγεθος της επικινδυνότητας κάθε περίπτωσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος