Ικαρία: Πρόσληψη 11 ατόμων στην καθαριότητα και ανάθεση μεταφοράς ανακυκλώσιμων υλικών

Οι ανακοινώσεις αφορούν την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (2 μηνών), συνολικού αριθμού έντεκα  (11) ατόμων, για κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών. Αναλυτικά πρόκειται για έξι (6) συνοδούς απορριμματοφόρων, τριών (3) για την καθαριότητα εξωτερικών χώρων (Δημοτική Ενότητα Αγίου Κηρύκου). Επίσης ένας (1) οδηγός απορριμματοφόρου για την Δ.Ε. Ευδήλου και ένας (1) βοηθός υδραυλικών για την Δ.Ε. Ραχών. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι και 27/5/2024.  

Ο Δήμος Ικαρίας για τις ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας αναζητεί ενδιαφερόμενους για ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς σε ΚΔΑΥ της ΕΕΑΑ στην Αττική, των Ανακυκλώσιμων Υλικών που συγκεντρώνονται από τα σημεία συλλογής του Δήμου Ικαρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν, έδρα στην Ικαρία, να έχουν καταχωρηθεί στο Ηλεκτρονικό Μητρώο μεταφοράς Αποβλήτων, και να διαθέτουν Ασφαλιστήριο συμβόλαιο περιβαλλοντικής ευθύνης.

Οι ενδιαφερόμενοι / ες μπορούν να καταθέτουν τα ανωτέρω αναφερόμενα δικαιολογητικά (ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά) το αργότερο έως τις 31 Μαΐου 2024

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος