Ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Royal Princess ο Δήμος Χίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Χίου για την καλύτερη υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου Royal Princess το οποίο θα καταπλεύσει στη Χίο την προσεχή Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 8:00 το πρωί προερχόμενο από τη Ρόδο.

Τη συγκεκριμένη μέρα αναμένεται αυξημένη κίνηση στην αγορά όπως έχει παρατηρηθεί και σε προηγούμενες προσεγγίσεις αναλόγου μεγέθους πλοίων.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν τουριστικοί πράκτορες που πρακτορεύουν το πλοίο και εκπρόσωποι από τον εμπορικό σύλλογο, τα ΚΤΕΛ, τα ταξί, το Λιμενικό Ταμείο και το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χίου το οποίο και συντονίζει την προετοιμασία.
Συζητήθηκαν θέματα εμφάνισης, πολιτικής τιμών, πληροφόρησης, διευκόλυνσης της κυκλοφορίας.
Το κρουαζιερόπλοιο Royal Princess ναυπηγήθηκε το 2013, έχει μήκος 330 μέτρα και φιλοξενεί μέχρι 3.600 επιβάτες και 1.400 άτομα πλήρωμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος