Δια ζώσης μάθημα μετά από ένα χρόνο στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Δια ζώσης διάλεξη για πρώτη φορά εδώ και πάνω από ένα χρόνο, διοργάνωσε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου η Επιτροπή Αγώνα Φοιτητών που πρόσφατα έχει δημιουργηθεί, με αίτημα να επιστρέψουν με όλα τα μέτρα ασφάλειας οι φοιτητές στα πανεπιστήμια.

Το διατμηματικό μάθημα έγινε από τον καθηγητή του τμήματος Κοινωνιολογίας, Στράτο Γεωργούλα, στο ανοιχτό αμφιθέατρο του κτιρίου Περιβάλλοντος με θέμα την εγκληματολογία, ενώ έγιναν πολλές ερωτήσεις και παρεμβάσεις από τους συμμετέχοντες.

Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και η επιτροπή αγώνα εκτιμά ότι «είναι ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα για τη συνέχεια του αγώνα που δίνουν οι φοιτητές σε όλη την Ελλάδα, ώστε να επιστρέψουν με ασφάλεια στα αμφιθέατρα, αλλά και για να μην εφαρμοστεί το απαράδεκτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την παιδεία. Η κίνηση αυτή αποδεικνύει στην πράξη ότι το Πανεπιστήμιο μπορεί να λειτουργήσει με όλα τα μέτρα προστασίας, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση και η πρυτανική αρχή δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να συζητήσουν το πως θα επιστρέψουμε στις σχολές μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος