Χίος: Ξέχασαν στο Δήμο να προβάλλουν εκδήλωση του Θεάτρου Τέχνης και έγινε παράσταση με 7 θεατές

Μετρημένοι στα δάχτυλα, μόλις 7, ήταν οι θεατές στην παράσταση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Καστρομηνά.
Χίος: Ξέχασαν στο Δήμο να προβάλλουν εκδήλωση του Θεάτρου Τέχνης και έγινε παράσταση με 7 θεατέςΤο Θέατρο Τέχνης παρουσίασε την παράσταση: «Το Γεφύρι της Άρτας και οι Λυγερές του Κάτω Κόσμου», που περιοδεύει στα πλαίσια του θεσμού “Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός” του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Όμως κανένας στο Δήμο Χίου δεν ενημέρωσε για την παράσταση. Παρόλο που στις 6 Ιουλίου ο Δήμος έκανε μια γενική αναφορά στο καλοκαιρινό του πρόγραμμα ότι στις 23/8 θα υπήρχε εκδήλωση με το Θέατρο Τέχνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γραφείο Δημάρχου υπήρξε έντονη ενόχληση για αναρτήσεις που χθες βράδυ ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σήμερα το μεσημέρι επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής «Χίος ‘21» και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, Παύλο Καλογεράκη, ο οποίος ήταν ενήμερος για την ατυχή έκβαση της παράστασης.
Εξέφρασε την λύπη του, σημειώνοντας ότι «είχε χρηματοδοτηθεί από την Επιτροπή “Χίος ‘21”, αλλά άλλοι είχαν αναλάβει τα υπόλοιπα οργανωτικά».

Για την ιστορία, το έργο που θα μπορούσαν να απολαύσουν οι Χιώτες και οι επισκέπτες του νησιού με ΔΩΡΕΑΝ μάλιστα είσοδο, αφηγείται την ιστορία της Λυγερής του Γεφυριού της Άρτας. Αλλά και πολλών ακόμα Λυγερών που «κατέβηκαν στον Άδη πριν την ώρα τους» μόνο και μόνο επειδή έτυχε να γεννηθούν γυναίκες.
Χίος: Ξέχασαν στο Δήμο να προβάλλουν εκδήλωση του Θεάτρου Τέχνης και έγινε παράσταση με 7 θεατές
Όπως είναι και η Χιώτισσα κόρη, που μερικές εκατοντάδες μέτρα βορειότερα από το σημείο που βρίσκεται το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», έχει δώσει με τη θυσία της το όνομα «Κόρης Γεφύρι» σε πλήρη αντιστοιχία με τη λυγερή της Αρτας…

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος