Χίος: Σύλληψη δύο ατόμων για ναρκωτικά – Επιχείρηση Λ.Σ.

Στη σύλληψη δύο ατόμων (αλλοδαπών) ηλικίας 22 και 24 ετών προχώρησαν πρωινές ώρες Τετάρτης (2/2/22), στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, για παράβαση του νόμου ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη μέσα στον περίφρακτο χώρο του λιμανιού της Χίου κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προερχόμενου από τον Πειραιά, εντοπίστηκε ο 22χρονος να έχει κρυμμένες στους πάτους των παπουτσιών του 3 ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 152,20gr..
Επίσης στην κατοχή του εντοπίστηκαν ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ.
Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας προοριζόταν για τον 24χρονο, ο οποίος συνελήφθη.

Στη συνέχεια διενεργήθηκαν, όπως αναφέρεται, νομότυπες κατ’ οίκον έρευνες, η μία στη συνοικία Βαρβάσι, από στελέχη και Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, με τη συνδρομή και του Αστυνομικού Σκύλου Κ9 της ΕΛ.ΑΣ..
Βρέθηκε μόνο μια μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 8 γραμμαρίων, σε αλουμινένια συσκευασία.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα αντικείμενα που θεωρούνται ότι έχουν σχέση με την υπόθεση, όπως κινητά, αυτοσχέδιοι ναργιλέδες και τα χρηματικά ποσά των εξήντα πέντε τουρκικών λιρών και των είκοσι ισραηλινών Σέκελ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος