Χίος: Στο… κενό έπεσε το “κήρυγμα” κατά του εμβολίου από μοναχό

Στο κενό έπεσε το… «κήρυγμα» κατά του εμβολίου που προσπάθησε να κάνει μοναχός, πιθανότατα παλαιοημερολογίτης, σε όσους πολίτες έτυχε να τον χαιρετούν σήμερα το πρωί στο κέντρο της πόλης της Χίου.

Ο συγγραφέας Γιάννης Μακριδάκης, μας μετέφερε τα όσα άκουσε και είδε να διαδραματίζονται κοντά του, αποστέλλοντας και σχετική φωτογραφία:
“Πνευματικός” κανοναρχεί πιστούς, οι οποίοι όμως προφανώς δεν έχουν και σε μεγάλη υπόληψη τα λόγια του διότι αφενός φορούν μάσκες ενώ εκείνος τους λέει να βγάλουν τις «μουτσούνες του Σατανά». Επίσης τον ενημερώνουν ότι μόλις έκαναν την 3η δόση, ενώ εκείνος υποστηρίζει με σθένος ότι “ένας που έκανε 3η δόση πέθανε και μόνον οι προσευχές των καλογέρων μπορούν να καταλαγιάσουν την οργή του Θεού“.

«Είχα κοντοσταθεί κ άκουγα αλλά δεν άντεξα άλλη “πνευματικότητα” και έφυγα από κοντά τους», μας είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μακριδάκης.

Να σημειώσουμε ότι σε επικοινωνία με τον Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο, μας διαβεβαίωσε ότι δεν ανήκει στο δυναμικό της Ιεράς Μητρόπολης το συγκεκριμένο άτομο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος