Χίος: Παράσταση performance για τη Frida Kahlo από τη θεατρική ομάδα “Παρασκήνιο 18” (video)

Μετά από 2 χρόνια απουσίας από τη θεατρική σκηνή η Θεατρική Ομάδα «Παρασκήνιο 18» ξεκινά δυναμικά με μια παράσταση performance για τη ζωή της θρυλικής Frida Kahlo και τίτλο «Πόνος και Πάθος».
Η σκηνοθεσία είναι της Λένιας Ξενάκη και της Μαρίζας Καραθύμιου. Το ρόλο της Frida Kahlo ενσαρκώνουν η Μαρία Παπαντωνάκη και η Αναστασία Μπουκουμάνη (στη νεαρή ηλικία της ζωγράφου). Και τους ρόλους του Αλεχάνδρο ο Ευάγγελος Αϊβαλιώτης, του Ντιέγκο ο Μενέλαος Μικέδης και της Κριστίνα η Αργυρώ Μικέδη.
Εξαιρετική δουλειά έχει κάνει επίσης η Καλλιόπη Καμπά στο μακιγιάζ, ενώ όλα τα μέλη της ομάδας συνεισφέρουν για να βγει αυτό το ξεχωριστό όπως επιθυμούν αποτέλεσμα.

«Για τον καθένα προσωπικά και για όλους η Frida είναι ένα σύμβολο» σημειώνει η Λένια Ξενάκη. «Στο καλλιτεχνικό κομμάτι βασίζεται στο μονόλογο της ζωής της αλλά έχει πάρα πολλές σκηνές, μουσική, χορογραφίες και πρόκειται για μια παράσταση που έχει μέσα τον πόνο αλλά και το πάθος, την ενέργεια, το κέφι και μια ζωή άφοβη από την Frida Kahlo».

Οι παραστάσεις ξεκινούν σήμερα Παρασκευή, 5/8 στις 9.30 μ.μ. στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Εταιρεία Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων στο Διονυσίειο Οικοτροφείο στο Νεοχώρι. Το σαββατοκύριακο, 6-7/8 στις 9.30 μ.μ. θα παρουσιαστεί στο bar ΟΑΣΙΣ στον Καρφά και την προσεχή Τετάρτη 10/8 στο καφέ Ρόδι στην πόλη της Χίο. Η είσοδος είναι με εθελοντική συνεισφορά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος