Χίος: Νέα απώλεια από τον κορονοϊό

Ακόμα ένας ασθενής έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό.

Πρόκειται για έναν 74χρονο που κατέληξε χθες Κυριακή, 28/3, ανεβάζοντας τα 15 τα θύματα από την Covid-19 στη Χίο.
Εν τω μεταξύ χθες Κυριακή καταγράφηκαν στο νησί 3 ακόμα κρούσματα, ενώ στο Νοσοκομείο Χίου νοσηλεύονται 10 άτομα σε απλές κλίνες και 2 άτομα στη ΜΕΘ Covid-19.
Να σημειώσουμε επίσης ότι με ανακοίνωσή του ο Δήμος Χίου εμφανίζεται καθησυχαστικός, υποστηρίζοντας, ότι δεν υφίστανται περιστατικά μολύνσεων με κορονοϊό στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου.
Σήμερα τέλος στη 1.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά νέα ευρεία σύσκεψη υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνο, με υγειονομικούς φορείς για τη λήψη μέτρων για τον κορονοϊό αφού μετά τις 15 Φεβρουαρίου το νησί παραμένει στο “Βαθύ Κόκκινο”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος