Χίος: Κοινή απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στα γραφεία των βουλευτών

Με τη συμμετοχή δεκάδων εργαζομένων και συνταξιούχων πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και πορεία στην πανεργατική απεργία την Πέμπτη στη Χίο. Μετά από πολλά χρόνια πραγματοποιήθηκε κοινή συγκέντρωση στην πλατεία Βουνακίου, από το Εργατικό Κέντρο Χίου, το Νομαρχιακό Τμήμα Χίου της ΑΔΕΔΥ και πρωτοβάθμια σωματεία.
Χίος: Κοινή απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στα γραφεία των βουλευτώνΑκολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης, ενώ το ψήφισμα της συγκέντρωσης παραδόθηκε στα γραφεία των βουλευτών του νομού. Από το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Νότη Μηταράκη, δεν παρευρέθηκε κανείς να το παραλάβει.
Η Συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βάσω Μιχαλοπούλου, παρέλαβε το ψήφισμα στο γραφείο του Ανδρέα Μιχαηλίδη. Χίος: Κοινή απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στα γραφεία των βουλευτώνΥπήρξε όμως ένταση όταν στην προσπάθεια της κας Μιχαλοπούλου να μιλήσει και να δηλώσει ότι το κόμμα της θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, διακοπτόταν με συνθήματα από ντουντούκα από το μπλοκ του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων νομού Χίου, που το προεδρείο του ελέγχεται από το ΠΑΜΕ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος