Χίος: Κάλεσμα Συντονιστικής Επιτροπής για κινητοποιήσεις κατά Νέας Δομής προσφύγων

“Η συντονιστική επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων της Χίου, μπροστά στην επιμονή της κυβέρνησης να επιβάλλει την πολιτική του εγκλωβισμού στα νησιά μας, έχοντας επιλέξει αυτή τη φορά το Θόλος, μετά και την απαράδεκτη εγκριτική απόφαση του ΚΑΣ για την περιοχή, στηρίζει τον αγώνα που έχουν προκηρύξει τα τοπικά συμβούλια της Συκιάδας – Λαγκάδας και του Βροντάδου”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Με τη σειρά της προτρέπει επίσης όλους τους Χιώτες και τις Χιώτισσες να συμμετέχουν μαζικά στις εκδηλώσεις που έχουν ανακοινώσει τα τοπικά συμβούλια για το Σάββατο 27 Φλεβάρη. Και συγκεκριμένα στη συγκέντρωση στη διασταύρωση στο Θόλος στις 9.00 π.μ., στο συμβολικό κλείσιμο του δρόμου και στην αυτοκινητοπομπή προς τη χώρα που θα ακολουθήσει στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου από το Θόλος.
“Ούτε στο Θόλος ούτε πουθενά στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν θέλουν τα νησιά”, αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή που δηλώνει τη συμπαράστασή της σε ανάλογες κινητοποιήσεις γίνονται την προσεχή Κυριακή στη γειτονική Λέσβο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος