Χίος: Διπλό περιστατικό και πάλι για το ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Τη διαχείριση δύο συμβάντων και έχοντας στη διάθεσή του μόνο ένα ασθενοφόρο αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει και το απόγευμα της Δευτέρας, 8/8, το ΕΚΑΒ Χίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση παραλαβής τραυματία από τροχαίο που σημειώθηκε στη νότια Χίο, στο χωριό Βουνό, υπήρξε και 2η κλήση για λουόμενο που ήταν σε κίνδυνο στην παραλία της Κώμης.

Χρειάστηκε να μεταφερθεί ο τραυματίας από το τροχαίο στο Κέντρο Υγείας Πυργίου για να γίνει και η διακομιδή του λουόμενου στο Κέντρο Υγείας και από εκεί να μεταφερθεί πρώτα στο νοσοκομείο ο τραυματίας του τροχαίου. Στη συνέχεια επέστρεψε και μετέφερε και το δεύτερο άτομο. Και όλα αυτά σε μια περίοδο με αυξημένο αριθμό επισκεπτών στο νησί και μια ημέρα όπου πραγματοποιούταν η γιορτή της μαστίχας στο χωριό Πατρικά.

Παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου
Χίος: Διπλό περιστατικό και πάλι για το ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ«Η κατάσταση στο Νοσοκομείο Χίου πάει από το κακό στο χειρότερο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Θεματική Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου όπου με αφορμή της μεταφοράς ενός τρίχρονου παιδιού (την περασμένη Παρασκευή) από το χωριό Πιτυός στο Νοσοκομείο της Χίου με ΙΧ αυτοκίνητο λόγω του ότι το ασθενοφόρο ήταν σε άλλο περιστατικό.

«Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες της μεθοδευμένης διάλυσης του ΕΣΥ. Οι υποσχέσεις και οι δηλώσεις των Πλεύρη, Μηταράκη, Κανταράκη, Μελιτζάνη αποδείχτηκαν καθρεφτάκια σε ιθαγενείς. Η κωλυσιεργία τους όταν πρόκειται για θέματα υγείας είναι προφανής.
…Οποιοδήποτε διοίκηση του νοσοκομείου θα είχε την ευθιξία να παραιτηθεί μετά από τόσες συνεχόμενες αποτυχίες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου, με τις βολές του τον τελευταίο καιρό να πέφτουν στη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος