Χίος: Αλλάζει κάλυμμα το Ιωνικό Κολυμβητήριο

Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου για την ενεργειακή αναβάθμιση του Ιωνικού Κολυμβητηρίου που προβλέπει και αντικατάσταση της τέντας, που αποτελεί το κάλυμμα του κολυμβητηρίου.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιάννης Μανάρας, σημείωσαν ότι το χρονοδιάγραμμα του έργου ύψους 2,3 εκατομμυρίων ΕΥΡΩ είναι 8 μήνες.
Παράλληλα, προβλέπεται αλλαγή κουφωμάτων για την ενεργειακή θωράκιση αλλά και αναβάθμιση του κολυμβητηρίου, που και αυτή την περίοδο χρησιμοποιείται για την προπόνηση της ομάδας πόλο του ΝΟΧ.Χίος: Αλλάζει κάλυμμα το Ιωνικό Κολυμβητήριο
Δίνοντας το λόγο για τις λεπτομέρειες του έργου στον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου, ο Δήμαρχος κ. Κάρμαντζης τόνισε, ότι πλέον έχει εξασφαλίσει τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις για τη λειτουργία του το Κολυμβητήριο.
“Αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε και πάλι ένα καινούργιο κολυμβητήριο”, σημείωσε ο κ. Μανάρας, επισημαίνοντας, ότι αυτό το έργο είχε σχεδιαστεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και τώρα έφτασε η ώρα της υλοποίησης.
Ταυτόχρονα το αργότερο μέσα στον Ιούνιο του τρέχοντος έτους θα έχει ολοκληρωθεί και η επισκευή στους ξενώνες που διαθέτει το Ιωνικό Κολυμβητήριο.
Στόχος επίσης είναι στα πλαίσια έργου για αλλαγή εγκαταστάσεων του μηχανοστασίου, προϋπολογισμού 800.000 ΕΥΡΩ, να συμπεριληφθούν εργασίες και στο καταδυτήριο της εξωτερικής πισίνας, έτσι ώστε το καλοκαίρι του 2022 να μπορεί και αυτό να χρησιμοποιηθεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος