“Ασημένια” διάκριση του Lesvos Food Fest στα Tourism Awards

Μια σημαντική διάκριση του Lesvos Food Fest στα Tourism Awards έρχεται να συνοδεύσει την 6η διοργάνωση του θεσμού, τον ερχόμενο Ιούλιο.

Στην κατηγορία Event Organization/Major Tourism Event διακρίθηκε το Φεστιβάλ Λεσβιακής Γαστρονομίας «Lesvos Food Fest» με το Silver Award στα βραβεία Tourism Awards 2024. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, κεντρικού διοργανωτή του Φεστιβάλ, η συντονίστρια της διοργάνωσης Μαρία Καπλανέλλη.

Το Lesvos Food Fest, που διοργανώνεται από το 2017, αποτελεί πρωτοβουλία του Σωματείου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Μολύβου και έχει ταξιδέψει, κατά τη διάρκεια των 5 προηγούμενων διοργανώσεων, στον Μόλυβο, την Ερεσό, το Σίγρι, την Πέτρα, το Πλωμάρι, τη Γέρα, τον Μανταμάδο, την Αγιάσο, τον Πολιχνίτο, την Καλλονή, την Αγία Παρασκευή, τη Στύψη, τη Λαφιώνα και τη Δρώτα.

“Ασημένια” διάκριση του Lesvos Food Fest στα Tourism Awards

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου “ευχαριστεί όλους τους εταίρους, συνεργάτες, αρωγούς, χορηγούς και εθελοντές που συνέβαλαν στις διοργανώσεις του” και παράλληλα, συγχαίρει τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και τον ΕΟΣ Σάμου, που επίσης απέσπασαν βραβεία στον 11ο διαγωνισμό Tourism Awards, καθώς αποτελούν δυναμικούς συνεργάτες του φεστιβάλ, όλα αυτά τα χρόνια. “Η προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον του τουρισμού στη Λέσβο και το Βόρειο Αιγαίο βρίσκεται πρώτα απ’ όλα στο κάθε «μαζί»” τονίζει ο φορέας.

Φέτος, από τις 9 έως τις 14 Ιουλίου 2024, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), η ΑΜΚΕ «Visit Agiasos», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πέτρας, το βιβλιοπωλείο «Book & Art», το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και το Σωματείο Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελματιών Μολύβου, θα φιλοξενήσουν την 6η διοργάνωση του Lesvos Food Fest!

Το αναλυτικό πρόγραμμα, οι καλεσμένοι και οι κατά τόπους δράσεις θα ανακοινώνονται σταδιακά στα επίσημα links του φεστιβάλ https://lesvosfoodfest.com/ .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος