Συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ αστυνομικών και 20 περίπου καλεσμένων σε οικία στην Καλλονή Λέσβου, για την οποία έγινε καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας και δυνατή μουσική . Οι αστυνομικοί κάλεσαν τους υπευθύνους του σπιτιού να χαμηλώσουν τη μουσική και αποχώρησαν για να ειδοποιηθούν όμως για δεύτερη φορά από τους περιοίκους. Οι δύο αστυνομικοί επέστρεψαν και οι παρευρισκόμενοι στο συγκεκριμένο σπίτι αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις, τους εξύβρισαν, τους απείλησαν, κινήθηκαν εναντίον τους και τραυμάτισαν αστυνομικό, ενώ προκάλεσαν και φθορές σε περιπολικό όχημα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, αστυνομικός έριξε προειδοποιητικές – εκφοβιστικές βολές σε ασφαλή κατεύθυνση ενώ συνελήφθησαν 8 άτομα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της στάσης, της απειλής, της εξύβρισης, της πρόκλησης σωματικής βλάβης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της διατάραξης ησυχίας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος