Αιτήσεις για θέσεις αορίστου χρόνου σε Περιφέρειες και Δήμους – 46 θέσεις στο Βόρειο Αιγαίο

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 13Κ/2021 (Φ.Ε.Κ. 66/31.12.2021/τ. ΑΣΕΠ και 2/18.01.2022/τ. ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας,  χιλίων τετρακοσίων εξήντα οκτώ (1.468) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, και  στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου.

Για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο ΦΕΚ προβλέπονται 46 συνολικά θέσεις από τις οποίες οι 21 αφορούν υπηρεσίες της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε όλα τα νησιά κυρίως θέσεις ΠΕ Μηχανικών, Κτηνιάτρων, Αρχιτεκτόνων αλλά και από 5 θέσεις στους  Δήμους Λήμνου και Ικαρίας, από 2 στους δήμους Δυτικής Λέσβου , Αγίου Ευστρατίου και Ψαρών, από 3  στους δήμους Χίου και  Φούρνων, και μία θέση στο δήμο Δυτικής Σάμου και Οινουσσών και μια θεση στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμειο Λέσβου .

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη .

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος