ΑΔΕΔΥ Χίου: Κάλεσμα για συγκέντρωση κατά κρατικής βίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, πραγματοποιεί το Σάββατο, 20 Μαρτίου στις 11 π.μ., στην πλατεία Βουνακίου το Νομαρχιακό Τμήμα Χίου της ΑΔΕΔΥ, ενάντια – όπως αναφέρει – “στις πολιτικές της κρατικής βίας και της τρομοκρατίας”.
Χαρακτηρίζοντας ως «πρωτοφανή και απροκάλυπτη την αστυνομική βία και την καταστολή που η κυβέρνηση έχει εξαπολύσει σε όλη τη χώρα απέναντι σε εργαζόμενους, νεολαία», ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Χίου της ΑΔΕΔΥ, Μάρκος Σκούφαλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, τόνισε ότι το συνδικαλιστικό κίνημα «δεν θα σημάνει σιωπητήριο για τα θέματα της υγείας, Παιδείας , προσφυγικό και εργασιακά δικαιώματα».
Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο και από τη Γραμματέα του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Σοφία Γατανά, και τον αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Νικήτα, που επίσης πήραν το λόγο στη συνέντευξη τύπου.
Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί μεταξύ άλλων φορέων το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, με προσυγκέντρωση στις 10.45 στο Εργατικό Κέντρο Χίου, η ΕΛΜΕ Χίου, το Σωματείο Εργαζομένων στο Σκυλίτσειο νοσοκομείο Χίου, ο Σύλλογος Γυναικών Χίου, η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Β. Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος