Πάνω από 120 ποδηλάτες από Ελλάδα καθώς και 4 οργανωμένες ομάδες από Αγγλία, Γερμανία, Βουλγαρία και Τουρκία αναμένονται στη Χίο, προκειμένου να πάρουν μέρος την Κυριακή 10 Μαρτίου στον 2ο ποδηλατικό αγώνα Chios Enduro MTB.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην περιοχή των Σκλαβιών, στο χωριό Θολοποτάμι.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Πρόεδρος του Συλλόγου “ποδηλάτες Χίου” Παναγιώτης Σιταράς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο πόσο θεαματικός είναι ο αγώνας ποδηλασίας βουνού, ενώ ειδικά για την περιοχή του Θολοποταμίου σημείωσε πως ενδείκνυται για καταβάσεις.
Η αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Χριστίνα Σεράφη και ο αντιδήμαρχος τουρισμού Γιώργος Χριστάκης, σημείωσαν την στήριξη του Δήμου σε ανάλογα αθλητικά γεγονότα.
Να σημειώσουμε ότι σε επικοινωνία που είχαμε με το ΕΚΑΒ Χίου, μας ενημέρωσαν ότι οι διοργανωτές έχουν φροντίσει με ιδιωτική εταιρεία να υπάρχει κάλυψη του αγώνα με ασθενοφόρο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος