Την Δευτέρα 20/5 απολογισμός της διοίκησης του Νοσοκομείου Ικαρίας και εγκαίνια του Αξονικού τομογράφου παρουσία του Αν .Υπουργού Π. Πολάκη

Την Δευτέρα 20/5 απολογισμός της διοίκησης του Νοσοκομείου Ικαρίας και εγκαίνια του Αξονικού τομογράφου  παρουσία του Αν .Υπουργού Π. Πολάκη

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Δημόσιου Απολογισμού της θητείας του Αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Ν. – Κ.Υ. Ικαρίας κ. Καρδάση Σταμάτιου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου Ικαρίας (ισόγειο), στον Άγιο Κήρυκο, η οποία θα πλαισιωθεί από την τελετή Αγιασμού και εγκαινίων των Συστημάτων Αξονικού Τομογράφου και Υπερήχων του Ακτινοδιαγνωστικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου, στις 13:00 στο χώρο του Νοσοκομείου.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και θα απευθύνουν χαιρετισμό οι κ.κ. Θ. Λάζαρος κοινός διοικητής διασυνδεομένων νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας, Ο. Ιορδανίδου διοικήτρια 2ης Υ. Πε. Πειραιώς και Αιγαίου, Γ. Αντύπας υποδιοικητής 2ης Υ. Πε., Στ. Βαρδαρός αναπληρωτής Γ. Γραμματέας υπουργείου Υγείας Π. Πολάκης Αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Τις εισηγήσεις θα παρουσιάσουν οι κ.κ. Στ. Καρδάσης αναπληρωτής διοικητής νοσοκομείου Ικαρίας, Ελ Σεχετά Αλαντίν Διευθυντής Ιατρικής υπηρεσίας, Αγ. Καϊάφα Διευθύνουσα Νοσηλευτικής υπηρεσίας, Αικ. Παπακώστα Διευθύνουσα Διοικητικής Υπηρεσίας. Εισήγηση θα παρουσιάσουν οι κ.κ. Σωτ. Δρούλιας Πρόεδρος Εργαζομένων του Νοσοκομείου, ο Βουλευτής του Νομού Σάμου κ. Δημ Σεβαστάκης, οι εκπρόσωποι της Περιφέρεια Β. Αιγαίου και του δήμου Ικαρίας. Μετά το πέρας της συζήτησης και των ερωτο-απαντήσεων (σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 13.15) θα μεταβούν στον χώρο του Νοσοκομείου όπου θα γίνει ο αγιασμός – εγκαίνια των συστημάτων αξονικού τομογράφου και υπερηχογράφου.

The post Την Δευτέρα 20/5 απολογισμός της διοίκησης του Νοσοκομείου Ικαρίας και εγκαίνια του Αξονικού τομογράφου παρουσία του Αν .Υπουργού Π. Πολάκη appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος