ΣΥΡΙΖΑ Χίου: δρομολόγηση μελετών με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για αεροδρόμιο

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: δρομολόγηση μελετών με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για αεροδρόμιο

Τις εξελίξεις στο θέμα του έργου του αεροδρομίου, μετά την τεχνική σύσκεψη σχολιάζει με την ακόλουθη ανακοίνωσή της η ΝΕ Χίου του ΣΥΡΙΖΑ:

“Η Επέκταση και αναβάθμιση του Αεροδρομίου Χίου, είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη σε ότι αφορά το μέλλον του τόπου μας. Ένα έργο που έπρεπε να ολοκληρωθεί στο στάδιο που βρίσκονταν τα πράγματα.
Είναι καθολική απαίτηση όλων των φορέων όπως αυτή αποτυπώθηκε κατά τον προσυνεδριακό διάλογο του Περιφερειακού Συνεδρίου Βορείου Αιγαίου και απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου.
Μετά την Υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας ανάμεσα σε Δήμο, Περιφέρεια και Υπουργείο, ορίστηκε αυτή την περίοδο συντονιστής του έργου, ενώ έχουν δρομολογηθεί οι απαιτούμενες μελέτες και είναι εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση των έργων μέσω του ΕΣΠΑ 2014- 2020.
Ως ΣΥΡΙΖΑ Χίου, μάθαμε να μην λέμε πολλά, να μην καμωνόμαστε τους γνώστες των πάντων, αλλά στοχευμένα και μεθοδικά να προχωράμε έργα που έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία”.

The post ΣΥΡΙΖΑ Χίου: δρομολόγηση μελετών με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για αεροδρόμιο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος