Συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών Λέσβου του ΚΚΕ

Συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών Λέσβου του ΚΚΕ

 

Οι υποψήφιοι, επικεφαλείς κλιμακίων από στελέχη και μέλη της Κομματικής Οργάνωσης και της ΚΝΕ, αλωνίζουν κυριολεκτικά τα χωριά, εργασιακούς χώρους και δομές υγείας.

Στόχος να μην υπάρξει εργαζόμενος, άνεργος, αυτοαπασχολούμενος,  αγρότης, νέος και νέα, συνταξιούχος που να μη γνωρίσει τις θέσεις του ΚΚΕ για όλα τα καυτά προβλήματα που ταλανίζουν τα λαϊκά στρώματα. Να μην υπάρξει άνθρωπος που να μην καταλάβει γιατί πρέπει, είναι επιτακτική ανάγκη για το μέλλον το δικό του και των παιδιών του, να στηρίξει με την ψήφο του το ΚΚΕ στις εκλογές στις 7 Ιούλη. Να μην υπάρξει άνθρωπος που να μην καταλάβει γιατί πρέπει να απομονώσει τη ναζιστική – εγκληματική οργάνωση της Χ.Α και να τη στείλει έξω από τη βουλή αλλά και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας δια παντός. Να μην υπάρξει άνθρωπος που να πιστεύει ότι η αποχή είναι τιμωριτική ψήφος αλλά να καταλάβει ότι με την αποχή ενισχύει τις δυνάμεις εκείνες που τον έχουν εξαθλιώσει, που τον έχουν άνεργο για να του υφαρπάζουν την ψήφο του, πουλώντας του εκδούλευση για μια, ίσως, δίμηνη ή τρίμηνη δουλειά. Να μην υπάρξει νέος και νέα που να μην καταλάβει ότι  η αποχή δίνει φτερά στις πολιτικές που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις, διαχρονικά, για να τους στέλνουν στα δουλεμπορικά γραφεία ζητιανεύοντας ένα μεροκάματο, για να τους αναγκάζουν να ζητήσουν μεροκάματο έξω από τη χώρα τους,  που τους αφήνει αμόρφωτους, που τους αναγκάζει να μη μπορούν να κάνουν οικογένεια, να μη μπορούν να ονειρευτούν το μέλλον που τους αξίζει.

Να μην υπάρξει άνθρωπος που να μην καταλάβει γιατί πρέπει να καταδικάσει τις πολιτικές που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους φίλους τους. Που όλοι μαζί έχουν υπογράψει τα μνημόνια και όλους τους αντεργατικούς αντιλαϊκούς νόμους και τα οποία θα συνεχίσουν στην ίδια ρότα και μετά τις εκλογές. Που είναι υπεύθυνα για την παρουσία των μακελάρηδων του ΝΑΤΟ που βρίσκονται στις θάλασσές μας και μας απειλούν με πολέμους για να εξασφαλίσουν τα ενεργειακά αποθέματα και τους δρόμους μεταφοράς τους .

Να μην υπάρξει άνθρωπος που να μην καταλάβει γιατί η μόνη κερδισμένη ψήφος είναι η ψήφος στο ΚΚΕ που και μετά τις εκλογές, όπως πάντα, θα είναι μαζί του, μπροστά και δίπλα του στους καθημερινούς αγώνες για να διεκδικεί τις σύγχρονες ανάγκες του. Που θα είναι η μόνη πραγματική αντιπολίτευση μέσα στη βουλή.

 

Χθες, Παρασκευή 19 Ιούνη:

Ο Γιάννης Ζαφειρίου, επικεφαλής κλιμακίου από στελέχη και μέλη της Κομματικής Οργάνωσης και της ΚΝΕ, περιόδευσε στα χωριά Πλαγιά και Πλωμάρι.

Η Ζήνα Κακναβάτου επισκέφτηκε τις δομές υγείας ΠΕΔΥ και ΕΦΚΑ

Η Μαρία Κομνηνάκα πήρε μέρος σε σύσκεψη φίλων και οπαδών στα Πάμφιλα.

Σήμερα, Πέμπτη, 20 Ιούνη, πρωί:

Ο Γιάννης Ζαφειρίου επισκέφτηκε τα σούπερ μάρκετ, τις μεταφορικές εταιρίες και τα συνεργεία που βρίσκονται στην περιοχή του Καρά Τεπέ.

Η Ζήνα Κακναβάτου την Euromedica, τον ΕΟΠΥΥ, το Ιατροπαιδαγωγικό Ινστιτούτο και το ΚΕΔΔΥ .

 

Επόμενο πρόγραμμα.

Σήμερα το απόγευμα:

Οι υποψήφιοι Γιάννης Ζαφειρίου και Ζήνα Κακναβάτου, με κλιμάκιο στελεχών και μελών της Κομματικής και ΚΝίτικης Οργάνωσης,  θα περιοδεύσουν στα χωριά Παναγιούδα και Πάμφιλα.

Η Μαρία Κομνηνάκα, με κλιμάκιο στελεχών και μελών της Κομματικής και ΚΝίτικης Οργάνωσης, θα περιοδεύσει στα χωριά Ερεσό, Μεσότοπο και άγρα.

The post Συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών Λέσβου του ΚΚΕ appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος