Στην ΔΕΘ το Επιμελητήριο Λέσβου

Στην ΔΕΘ το Επιμελητήριο Λέσβου

Το Επιμελητήριο Λέσβου, έχοντας πάντα ως βασική του προτεραιότητα την προβολή των τοπικών προϊόντων καθώς και την στήριξη των επιχειρηματιών της Λέσβου και της Λήμνου, συμμετέχει και φέτος στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) με την ΔΕΘ Α.Ε., το Επιμελητήριο Λέσβου συμμετέχει με αρκετές επιχειρήσεις από τη Λέσβο και τη Λήμνο, σε συνολικό περίπτερο 36 τ.μ. (Περίπτερο 3, Stand 18) στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), από 07 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019, με στόχο την προώθηση του παραγωγικού πλούτου των νησιών μας.

Η 84η διοργάνωση της ΔΕΘ, συνεχίζει την παράδοση της σύνδεσής της με την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια, ενώ ταυτόχρονα, αποτελεί μία γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού, με διεθνή ακτινοβολία.

Τιμώμενη Χώρα για φέτος είναι η Ινδία, μία ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομική και επενδυτική υπερδύναμη, αλλά και μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου. Η Ινδία παίρνει τη σκυτάλη από τις ΗΠΑ, που τιμήθηκαν πέρυσι, για να προσθέσει το δικό της στίγμα στο σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας.

Η υψηλή τεχνολογία, η καινοτομία, η γεωργία και ο τουρισμός αποτελούν ορισμένους από τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος ανάμεσα στις δύο χώρες. Στο πλαίσιο αυτό, ινδικές επιχειρήσεις και φορείς θα πραγματοποιήσουν επαφές με αντίστοιχες ελληνικές επιχειρήσεις, με στόχο τη δημιουργία εμπορικών σχέσεων.

The post Στην ΔΕΘ το Επιμελητήριο Λέσβου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος