Οι αυγουστιάτικες δραστηριότητες του Αναγνωστηρίου

Οι αυγουστιάτικες δραστηριότητες του Αναγνωστηρίου

Το Αναγνωστήριο Αγιάσου “Η Ανάπτυξη” θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019, στις 9μμ, στον ανοιχτό χώρο του Δημαρχείου Αγιάσου, την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση των μουσικών του τμημάτων.

Θα πάρουν μέρος τα σύνολα των Σαντουριών (δάσκαλος Κώστας Ζαφειρίου), των Μπουζουκιών-Τζουράδων (δάσκαλος Κώστας Ζαφειρίου), και η νέα Kομπανία του Αναγνωστηρίου στην πρώτη της εμφάνιση (δάσκαλος Παναγιώτης Σουσαμλής).

Τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου θα βρεθούν το Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019, στην Σκάλα Ερεσού για το 5ο Μουσικό Φεστιβάλ Νέων, ενώ την Τρίτη 20 Αυγούστου τα Σαντούρια και τα Μπουζούκια του Αναγνωστηρίου θα πάρουν μέρος σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλιας, στην κεντρική πλατεία της Φίλιας.

The post Οι αυγουστιάτικες δραστηριότητες του Αναγνωστηρίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος