Θάνατος επιβάτη στο πλοίο

Θάνατος επιβάτη στο πλοίο

Στο πλοίο  της γραμμής Μυτιλήνη -Χίο-Οινούσσες-Ψαρά-Πειραιάς , κατά τη διάρκεια του ταξιδιού άφησε την τελευταία του πνοή ένας 66χρονος επιβάτης. Αισθάνθηκε αδιαθεσία όταν το πλοίο είχε αποπλεύσει από τις Οινούσσες και επέστρεψε στη Χίο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας:

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Χίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» , ότι μετά τον απόπλου του πλοίου από το λιμένα ν. Οινουσσών, 66χρονος επιβάτης αισθάνθηκε δυσφορία και χρήζει άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Το πλοίο το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Μυτιλήνη-Χίο-Οινούσσες-Ψαρά-Πειραιά, κατέπλευσε στο λιμένα Χίου, αποβιβάζοντας τον ανωτέρω χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου ”ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ” με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

The post Θάνατος επιβάτη στο πλοίο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος