Το Στρατιωτικό Φυλάκιο της Αγίας Ελένης στη Χίο καθώς και το παράκτιο περιπολικό του Πολεμικού Ναυτικού – Π.Π.ΤΟΞΟΤΗΣ, επισκέφθηκε χθες ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων – Βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης, και ευχήθηκε για το Νέο Ετος.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων που πραγματοποίησε ο κ. Μηταράκης δήλωσε:
«Τις γιορτινές αυτές ημέρες είμαστε δίπλα στους άνδρες και στις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων που φυλάνε τα σύνορά μας, εδώ στο ακριτικό νησί της Χίου.
Υπηρετώντας την αποστολή τους με υψηλή αίσθηση καθήκοντος, κρατούν ψηλά το εθνικό μας φρόνημα και μας κάνουν υπερήφανους.
Στεκόμαστε δίπλα τους και στέλνουμε όλοι μαζί ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι ισχυρή απέναντι στις προκλήσεις της γείτονος χώρας.
Χρόνια Πολλά!»
The post Ευχές Ν. Μηταράκη σε στρατευμένους, “Ισχυρή η Ελλάδα απέναντι στις προκλήσεις” appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος