Επαφές Γ.Μπουρνού για προσφυγικό-μεταναστευτικό

Επαφές Γ.Μπουρνού για προσφυγικό-μεταναστευτικό

Σειρά συναντήσεων είχε ο Γ.Μπουρνούς με εκπροσώπους της τοπικής ηγεσίας του Λιμενικού και της Αστυνομίας, προκειμένου να ενημερωθεί από τους αρμόδιους, τόσο για τη διαχείριση των αυξημένων προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, όσο και για την κατάσταση των Σωμάτων Ασφαλείας υπό τις παρούσες αντίξοες συνθήκες.

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, ο Γ.Μπουρνούς συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη Μυτιλήνης, κ. Κωνσταντίνο Φλουρή, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση του Λιμενικού Σώματος σε μια περίοδο μεγάλης αύξησης των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

Για τον ίδιο λόγο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, με τον Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, κ.Κωνσταντίνο Παπάζογλου, αλλά και την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, κ. Ελευθέριο Ντουρουντού.

Λοιπές δραστηριότητες

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, ο κ. Μπουρνούς χαιρέτισε στην εναρκτήρια εκδήλωση του «16ου Συνεδρίου Μεταμόσχευσης Κυττάρων και Αναγεννητικής Ιατρικής», που διοργάνωσε στη Λέσβο η Εταιρεία Μεταμόσχευσης και Αναγεννητικής Ιατρικής (CTRMS). Στο χαιρετισμό του, ο Βουλευτής Ν.Λέσβου καλωσόρισε στο νησί τους ξένους συμμετέχοντες κάνοντας μνεία στις πρωτοποριακές εξελίξεις στον κλάδο των

μεταμοσχεύσεων και προέβαλλε τη Λέσβο ως προορισμό συνεδριακού και ιαματικού τουρισμού, αλλά και ως έναν εμβληματικό τόπο που τα τελευταία χρόνια έγινε γνωστός παγκοσμίως για την αλληλεγγύη και τη βοήθεια που σημαντική μερίδα του τοπικού πληθυσμού έδειξε στους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες πολέμου από τη Συρία. Οι Λέσβιοι έσωσαν ζωές, όπως κάνει και η μεταμοσχευτική ιατρική, που διασώζει εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο.

Την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, ως Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, παρακολούθησε αγώνες τένις της πρώτης ημέρας του διεθνούς τουρνουά «ITF Cosmote Mytilene Junior Cup», που διοργανώνεται μόνιμα στο νησί μας και φέτος φιλοξένησε αθλητές και αθλήτριες από 25 χώρες.

Τέλος, την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Μπουρνούς πήρε μέρος στην συνέλευση της Οργάνωσης Μελών Πόλης Μυτιλήνης του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία παρευρέθηκαν δεκάδες νέα μέλη που μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου αποφάσισαν να γίνουν συμμέτοχοι στη διαδικασία ανασυγκρότησης και διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Παρασκευή και το Σάββατο (27-28 Σεπτεμβρίου), ο Γ.Μπουρνούς παίρνει μέρος στη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, ενώ την Παρασκευή (27/9) ήταν ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα «Ο Αθλητισμός ως κοινωνικό αγαθό και αντικειμενική ανάγκη» στο πλαίσιο του «4ου Sputnik Festival», που διοργανώνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.

The post Επαφές Γ.Μπουρνού για προσφυγικό-μεταναστευτικό appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος