Η επανέναρξη των εργασιών στο έργο των κτηρίων 3 και 4 του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί, μετά τη θετική γνωμοδότηση του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και τη διατύπωση θετικής γνώμης από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης.
Για το συγκεκριμένο έργο απαιτήθηκε η τροποποίηση της στατικής μελέτης, ενώ το ποσό της συμπληρωματικής σύμβασης ύψους 120.000 € θα καλυφθεί από πόρους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
«Το έργο του Νοσοκομείου Χίου είναι από τα σημαντικότερα έργα για την ποιότητα ζωής στα νησιά μας. Ο ρόλος μας ως περιφερειακών αρχών είναι να αντιμετωπίζουμε τις όποιες δυσκολίες και να επιλύουμε τα προβλήματα. Θεωρώ τη σημερινή εξέλιξη ιδιαίτερα θετική για την αποπεράτωση του έργου ώστε να καταστεί ολοκληρωμένο και λειτουργικό στην υπηρεσία των συμπολιτών μας», σημειώνει σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος.
The post Επανέναρξη εργασιών στο Νοσοκομείο Χίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος