Ενημέρωση για τα πλεονεκτήματα των ταυτοποιημένων τοπικών παραδοσιακών προϊόντων διατροφής στην Ικαρία

Ενημέρωση για τα πλεονεκτήματα των ταυτοποιημένων τοπικών παραδοσιακών προϊόντων διατροφής στην Ικαρία

Στα πλαίσια του έργου ΑΓΡΟΤΑΥΤΟΤΗΤΑ του προγράμματος INTERREG Ελλάδος-Κύπρου που υλοποιεί σε συνεργασία και με άλλους εταίρους των δύο περιοχών και ανάδοχο την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής Λήμνου του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο 6 Απριλίου στον Εύδηλο Ικαρίας, στην αίθουσα του Δήμου στις 8 μ.μ με στόχο την στρατηγική επέκτασης του και στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, στην βάση του μοντέλου της Λήμνου. Ο τίτλος της συνάντησης είναι: Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των ταυτοποιημένων τοπικών παραδοσιακών προϊόντων διατροφής.
Οι επιχειρηματίες της Ικαρίας που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην κ. Ευτυχία Τσεπέρκα: 2275350114.

The post Ενημέρωση για τα πλεονεκτήματα των ταυτοποιημένων τοπικών παραδοσιακών προϊόντων διατροφής στην Ικαρία appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος