Τοποθετήθηκε ATM στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης

Τοποθετήθηκε ATM στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της πόλης της Σάμου ικανοποιήθηκε με την τοποθέτηση ενός ΑΤΜ στον χώρο του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης. Με τον τρόπο αυτό αναμένουν να είναι μικρότερες οι ουρές αναμονής στα ανάλογα μηχανήματα εντός της πόλης.

Βέβαια παραμένει το μεγάλο  άγχος των εμπόρων της πόλης της Σάμου για τις ουρές των μεταναστών που σχηματίζονται έξω από τα καταστήματα του εμπορικού και κυρίως αυτών  της κινητής τηλεφωνίας.

Εν μέσω μιας κρίσης που καθήλωσε τους πάντες στο σπίτι και κατέστρεψε την οικονομία , το σύνολο των εμπόρων επιστρέφουν τη Δευτέρα στα μαγαζιά τους με το άγχος της επόμενης ημέρας και της τακτοποίησης των συσσωρευμένων υποχρεώσεων τους αφού από τις 18 Μαρτίου δεν έχουν χτυπήσει ούτε ευρώ στην ταμειακή τους μηχανή. Βλέποντας την κατάσταση με τους εκατοντάδες μετανάστες να συγκεντρώνονται έξω από τα μαγαζιά τους , οι περισσότεροι χωρίς μέτρα προφύλαξης, ζητουν να υπάρξει μέριμνα ώστε να μην επηρεαστεί η κίνηση στον εμπορικό κόσμο.

 

The post Τοποθετήθηκε ATM στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος