Για δεύτερη χρονιά ο μαθηματικός διαγωνισμός μεταξύ των Δήμων Σάμου και Greifswald

Για δεύτερη χρονιά ο μαθηματικός διαγωνισμός μεταξύ των Δήμων Σάμου και Greifswald

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Σάμου διοργανώνει τον  μαθηματικό διαγωνισμό μεταξύ μαθητών από το Δήμο Σάμου και το Δήμο του Greifswald της Γερμανίας.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου κύκλου του μαθηματικού διαγωνισμού  οι μαθητές του γερμανικού Δήμου επισκέφτηκαν τη Δευτέρα  18 Μαρτίου τη Σάμο και θα παραμείνουν έως την Παρασκευή 22 Μαρτίου και θα φιλοξενηθούν από τους Σάμιους μαθητές που επιλέχθηκαν για την συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Στόχος του διαγωνισμού είναι νέοι με διαφορετικό πολιτισμό και κουλτούρα να έρθουν σε επαφή. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει ξενάγηση στο νησί και επίσκεψη  σε αρχαιολογικούς χώρους με σκοπό την εξοικείωση τους με την πλούσια πολιτιστική, περιβαλλοντική και ιστορική μας κληρονομιά.

Το δεύτερο στάδιο του μαθηματικού διαγωνισμού θα διεξαχθεί στο Greifswald όπου οι μαθητές της Σάμου θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να γνωρίσουν ένα καινούριο τόπο.

 

The post Για δεύτερη χρονιά ο μαθηματικός διαγωνισμός μεταξύ των Δήμων Σάμου και Greifswald appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος