Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚτΥπ ΑΕ), Αθανάσιο Γιάνναρη και τον Γενικό Διευθυντή Έργων, Θεόδωρο Κυριαζόπουλο είχε σήμερα (Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020) ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας.
Η συνάντηση έγινε με στόχο τη συνεργασία για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των σχολικών μονάδων και τη δημιουργία ασφαλούς μαθησιακού περιβάλλοντος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Ο κ. Γιάνναρης έθεσε υπόψιν τα δικαιολογητικά που πρέπει να αποσταλούν στην ΚτΥπ ΑΕ προκειμένου τα έργα να ενταχθούν στο επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρείας και να υλοποιηθούν άμεσα.
Η Δημοτική Αρχή έχει υποβάλει πρόταση στην εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» για την επέκταση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου και τη δημιουργία νέων σχολικών αιθουσών καθώς, επίσης, και τη δυνατότητα ένταξης του έργου ανέγερσης σχολικού συγκροτήματος για τις ανάγκες στέγασης μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου Σκιάθου, λόγω της αυξητικής τάσης στον αριθμό εγγραφών των μαθητών.
Ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, ευχαρίστησε θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κύριο Αθανάσιο Γιάνναρη για την άμεσα ανταπόκριση και δήλωσε ότι «Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία. Η εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ [ΚτΥπ ΑΕ] είναι ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους, για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές, όπως τα σχολεία και απαντά στην ανάγκη υλοποίησης δημόσιων κτιριακών υποδομών με τους πλέον ευνοϊκούς όρους για το δημόσιο συμφέρον. Η νέα γενιά και η Παιδεία αποτελεί προτεραιότητα και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή συνεργασία προς αυτή την κατεύθυνση.»
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος