Εκδήλωση με την Ελ. Φιλίνη στο χώρο του ιερού της Ιτωνίας Αθηνάς στη Φίλια του Δ. Σοφάδων

Εκδήλωση με την Ελ. Φιλίνη στο χώρο του ιερού της Ιτωνίας Αθηνάς στη Φίλια του Δ. Σοφάδων

Μια μοναδική βραδιά κάτω από το φως της Πανσελήνου θα ζήσουν όσοι βρεθούν την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 9.30μ.μ. στο χώρο του ιερού της Ιτωνίας Αθηνάς στην Τοπική Κοινότητα Φίλιας του Δήμου Σοφάδων.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας και ο Δήμος Σοφάδων – Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ. στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για την ανάδειξη των μνημείων και των αρχαιολογικών χώρων του Δήμου οργανώνουν μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση κάτω από το φως του ολόγιομου φεγγαριού .

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το χώρο του ιερού της Ιτωνίας Αθηνάς και παράλληλα να απολαύσουν τη γνωστή ηθοποιό Ελένη Φιλίνη να διαβάζει κείμενα γνωστών Ελλήνων και ξένων λογοτεχνών για το φεγγάρι με τη συνοδεία της Γιούλης Αγιώτη στο πιάνο και της Δήμητρας Κουτελίδα στο τραγούδι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος