Ζημιές άνω των 2.000 ευρώ από νυχτερινή διάρρηξη σε ψιλικατζίδικο στον Άναυρο

Σημαντικές ζημιές, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ξεπερνούν τις 2.000 ευρώ, άφησε πίσω της διάρρηξη σε κατάστημα ψιλικών στον Βόλο, στην περιοχή του Αναύρου, τα ξημερώματα της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου.

Λίγο πριν τις 02:40, δύο άτομα, έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά τους με κράνη μηχανής, παραβίασαν την εξωτερική πόρτα του καταστήματος. Παρά το γεγονός ότι ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε άμεσα, οι δράστες συνέχισαν ανενόχλητοι, σπάζοντας το κάτω τμήμα της εσωτερικής γυάλινης πόρτας και εισβάλλοντας στον χώρο.

Σε ελάχιστα λεπτά άρπαξαν χρήματα από το ταμείο και καπνικά προϊόντα από τα ράφια, προκαλώντας παράλληλα φθορές στον εξοπλισμό. Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης έχουν ήδη καταθέσει στην Αστυνομία το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Όπως αναφέρουν, το κατάστημα έχει γίνει και στο παρελθόν στόχος διαρρηκτών, με τη νέα αυτή επίθεση να επιβαρύνει σημαντικά τη λειτουργία του, καθώς τα χρήματα που αφαιρέθηκαν προορίζονταν για πληρωμές προμηθευτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος