Η δημοτική παράταξη “Νέα Αρχή για τον Τόπο μας” ζητά την απομάκρυνση του αρμόδιο αντιδημάρχου τουρισμού ως “αποτυχημένου”
Την παραμονή του αρμόδιου αντιδημάρχου Τουρισμού στη θέση του, παρά την “αποτυχία” του Δήμου Νοτίου Πηλίου να εξασφαλίσει φέτος καμία “γαλάζια σημαία” για τις παραλίες της περιοχής, αμφισβητεί με νέα ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη “Νέα Αρχή για τον Τόπο μας”. Ασκώντας έντονη κριτική στη δημοτική αρχή του κ. Μιτζικού, οι δημοτικοί της σύμβουλοι επισημαίνουν πως η απώλεια αυτής της σημαντικής διάκρισης πλήττει ευθέως τον τουρισμό και αποδίδουν την ευθύνη αποκλειστικά στη διοίκηση του Δήμου.
Σύμφωνα με την παράταξη, η απάντηση του αντιδημάρχου ότι «ο Δήμος δεν πρόλαβε τα χρονοδιαγράμματα» προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και σοβαρά ερωτήματα, τόσο για τη λειτουργία της δημοτικής αρχής όσο και για την αποτελεσματικότητα της αντιδημαρχίας Τουρισμού. Οι σύμβουλοι καταγγέλλουν μηδενικές επιδόσεις στον τομέα της τουριστικής προβολής, ενώ κάνουν λόγο για ελαφρότητα και έλλειψη υπευθυνότητας στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται κρίσιμα ζητήματα ανάπτυξης του τόπου.
Η παράταξη ρωτά δημοσίως τον δήμαρχο:
- Πώς χάθηκαν τα χρονοδιαγράμματα για τις γαλάζιες σημαίες;
- Ποιες ήταν οι ενέργειες του αρμόδιου αντιδημάρχου;
- Και κυρίως: θεωρεί λογικό να παραμένει στη θέση του μετά την αποτυχία και την παραδοχή αυτής;
Η ανακοίνωση καταλήγει θέτοντας τα ερωτήματα στην κρίση των δημοτών, υπογραμμίζοντας ότι η εξασφάλιση των γαλάζιων σημαιών θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα, καθώς πρόκειται για έναν κρίσιμο δείκτη ποιότητας και εργαλείο προβολής για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος