Χωρίς εφορευτική επιτροπή το 79ο Ε.Τ. που ψήφισε ο Δήμαρχος Βόλου

Χωρίς εφορευτική επιτροπή λειτουργούσε το 79ο Εκλογικό Τμήμα στο οποίο ψήφισε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σήμερα στις 11:25 στο σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Βόλου στον Άναυρο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μπέος επισήμανε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στην εκλογική διαδικασία και ευχήθηκε ο λαός να ψηφίσει με σύνεση και αύριο η χώρα να έχει κυβέρνηση.

Χωρίς εφορευτική επιτροπή το 79ο Ε.Τ. που ψήφισε ο Δήμαρχος Βόλου

«Όλα κυλούν ομαλά. Ο κόσμος επειδή οι εκλογές αυτές είναι σημαντικές, θα συμμετέχει μαζικά και δεν θα έχουμε αποχή. Όλο το υπηρεσιακό προσωπικό του δήμου στις θέσεις τους συμμετέχουν και συμβάλλουν και να υπάρχει παντού κανονική ροή και πρόσβαση στους πολίτες. Όλα τα τμήματα νομίζω είναι στελεχωμένα και δεν έχουμε καμία ενημέρωση για κάτι διαφορετικό.


Εύχομαι σήμερα ο ελληνικός λαός να λάβει μια απόφαση ώστε αύριο η χώρα να έχει κυβέρνηση μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία. Ευχή μου είναι να υπάρχει κυβέρνηση και όχι χάος. Κι αυτό κάνω έκκληση στους πολίτες. Ο κόσμος θα αποφασίσει αν θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας η όχι. Το θέμα είναι να υπάρξει κυβέρνηση και όχι χάος».

Χωρίς εφορευτική επιτροπή το 79ο Ε.Τ. που ψήφισε ο Δήμαρχος Βόλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος