Βράβευση στελεχών του Λιμενικού Σταθμού Αλοννήσου

Το πλήρωμα του Πλωτού Λιμενικού Σκάφους 1003 για τη συνδρομή τους στην επιχείρηση απεγκλωβισμού πολιτών  από τις πυρκαγιές στην Εύβοια το καλοκαίρι του 2021, αλλά και για τη συνολική προσφορά του, τιμήθηκε σε μια λιτή εκδήλωση κατά τη διάρκεια ενημερωτικής επίσκεψης του προέδρου, Κωνσταντίνου Κυράκη.

Το πλήρωμα του σκάφους δεν είχε παραβρεθεί στην εκδήλωση βράβευσης που είχε γίνει τον Οκτώβρη του 2021, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν και έκαναν μη δυνατή την συμμετοχή των λιμενικών που υπηρετούν στις Βόρειες Σποράδες.

Βράβευση στελεχών του Λιμενικού Σταθμού ΑλοννήσουΟ κ. Κυράνης κατά τη διάρκεια της  ενημερωτικής επίσκεψης  στον Λ/Σ Αλοννήσου παρέδωσε επίσης  ατομικό ιματισμό  σε όλα τα στελέχη της Υπηρεσίας, που αντιστοιχεί σε ειδική στολή (παντελόνι-τζάκετ) για τους υπηρετούντες στα πλωτά, ενώ όλοι οι υπόλοιποι λιμενικοί θα προμηθευτούν από ένα αντιανεμικό τζάκετ.

Η διάθεση των ειδών ιματισμού αποτελεί συνέχεια της χορηγίας που έγινε στην ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος από την υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή, και την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος, σημειώνει ότι θα συνεχίσει τις ενημερωτικές επισκέψεις  και τη διανομή ιματισμού και  στις υπόλοιπες Λιμενικές Αρχές που υπηρετούν τα μέλη της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος