Βραδιά όπερας αύριο στο Παυσίλυπο Καρδίτσας με την υψίφωνο Anastasija Holz

Μια σημαντική βραδιά Όπερας επιφυλάσσει το 39ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας με μία καταπληκτική υψίφωνο αύριο στις 9.30 το βράδυ στο Παυσίλυπο. Η διακεκριμένη Λευκορωσίδα υψίφωνος Anastasija Holz, θα εμφανιστεί σε ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών που περιλαμβάνει άριες γνωστών συνθετών όπως των Βέρντι, Ροσσίνι, Πουτσίνι, Μπιζέ, Ρότα, Τσαικόφσκι, Ραχμάνινωφ και άλλων.
Στο πιάνο θα την συνοδεύσει η πιανίστρια Dobrila Miljkovic.
Πρόκειται για μια εξαιρετική βραδιά με μια από τις ανερχόμενες, σημαντικές φωνές της όπερας με μεγάλη διεθνή παρουσία που συνδυάζει διεθνή καριέρα ως τραγουδίστρια όπερας αλλά παράλληλα είναι και Πανεπιστημιακή καθηγήτρια.
Το πρόγραμμα που θα ερμηνεύσει είναι εξαιρετικό και θα αναδείξει τις μεγάλες φωνητικές και ερμηνευτικές της δυνατότητες.

Το 39ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας υλοποιείται με την ουσιαστική συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας, του Δήμου Μουζακίου, του Δήμου Λίμνης Νικολάου Πλαστήρα, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας, την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.Βραδιά όπερας  αύριο στο Παυσίλυπο Καρδίτσας με την υψίφωνο Anastasija Holz

Την OPERA GALA , παρουσιάζει ο κορυφαίος Αλέξης Κωστάλας, μια από τις σημαντικότερες πνευματικές προσωπικότητες της χώρας.
Κρατήσεις θέσεων γίνονται στα τηλέφωνα 2441075440 και 2441042896.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος