Βόλος: Ζητά τον εγκλεισμό της κόρης της στο ψυχιατρείο επειδή τραγουδάει και αναστατώνει τη γειτονιά

Η μητέρα μιας 48χρονης γυναίκας ζητά τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο γιατί δεν αντέχει άλλο να την ακούει να τραγουδά όλη την ώρα και να αναστατώνει την ίδια και τη γειτονιά.

Η γυναίκα είναι fun του fame story, θέλει να πάρει μέρος σε τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού και η μητέρα της ζητά από τις αρχές να βοηθήσουν να την κλείσει στο ψυχιατρείο. Όμως οι ψυχίατροι του Νοσοκομείου Βόλου κρίνουν ότι δεν χρήζει νοσηλείας η 48χρονη, αρκεί να παίρνει την αγωγή της και είναι ακίνδυνη.

Η 70χρονη μητέρα καυγαδίζει συχνά με την κόρη της και το περασμένο Σάββατο η 48χρονη εστάλη για ακούσια νοσηλεία καθώς διαπιστώθηκε πως δεν λαμβάνει την αγωγή της. Όταν όμως γύρισε σπίτι άρχισε και πάλι να τραγουδά δυνατά και να ενοχλεί τη γειτονιά που κάλεσε την αστυνομία όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε προηγηθεί ακούσια νοσηλεία. Η μητέρα της κατέθεσε μήνυση για εξύβριση για να την κρατήσουν στο τμήμα. Χθες στο δικαστήριο η 48χρονη γυναίκα εμφανίστηκε με καλή διάθεση και με “κλειστή” φωνή από το τραγούδι. Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τα γεγονότα και η μητέρα καλείται να αναλάβει την ευθύνη των όποιων αποφάσεων για την κόρη της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος