Βόλος: Τον έστειλε στο Νοσοκομείο για ασήμαντη αφορμή

Μάλωσαν για ασήμαντη αφορμή, έχασε τον έλεγχο ο ένας εκ των δυο καταστηματαρχών σήμερα το πρωί στην νέα Ιωνία του Βόλου, με αποτέλεσμα να πάρει ένα ξύλινο ρόπαλο και να χτυπήσει στον κεφάλι και στην πλάτη τον άλλο και εν τέλει να τον στείλει στο Νοσοκομείο.

Όλα αυτά για μια θέση στάθμευση και μάλιστα δίκυκλου, ούτε καν αυτοκινήτου. Οι δυο καταστηματάρχες έχουν διαφορές,  όπως έγινε γνωστό λίγο μετά την επίθεση και μάλιστα και δικαστικές.

Το θύμα, ένας  39χρονος που διατηρεί κατάστημα ειδών περιπτέρου, πήγε και στάθμευσε το δίκυκλό του επί του δρόμου, αλλά έξω από το κατάστημα του 60χρονου δράστη την ώρα που άνοιγε η αγορά.

Βλέποντας ο 60χρονος δράστης την κίνηση αυτή πήγε στο κατάστημα του 39χρονου και αφού του επιτέθηκε φραστικά, ζητώντας του παράλληλα να απομακρύνει το δίκυκλό του μπροστά από το κατάστημά του, προφανώς το θύμα θα αρνήθηκε, ακολούθησε ένταση και από τις δυο πλευρές και εν τέλει ο 60χρονος δράστης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα και τον θυμό του με αποτέλεσμα να αρπάξει ένα ξύλινο ρόπαλο και με αυτό να χτυπήσει τον 39χρονο στο κεφάλι και στην πλάτη.

Ασθενοφόρο παρέλαβε τον 39χρονο, ο οποίος φέρει τραύμα και πάνω από το μάτι, όπου και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου. Παράλληλα ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία, αλλά ο δράστης για να γλιτώσει το Αυτόφωρο, έφυγε από το σημείο του καυγά και δεν έχει εντοπιστεί, ενώ δεν αναζητείται ακόμη λόγω του ότι το θύμα δεν έχει καταθέσει ακόμα μήνυση σε βάρος του

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος