Βόλος: Την Παρασκευή απολογείται ο 34χρονος που δολοφόνησε τον 41χρονο

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 27 Αυγούστου, ζήτησε και έλαβε ο 34χρονος καθ΄ομολογίαν δράστης του φονικού, που έγινε το περασμένο Σάββατο 21 Αυγούστου, με θύμα ένας 41χρονο.

Ο 34χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του Κων/νο Κατσαβό, αιτία του διαπληκτισμού και της τραγικής συνέχειας ήταν οι προσωπικές διαφορές των δυο ανδρών για την σύντροφο και μητέρα του παιδιού του δράστη.

Βόλος: Την Παρασκευή απολογείται ο 34χρονος που δολοφόνησε τον 41χρονο

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης ο 34χρονος παραδέχθηκε, ότι ήταν ο δράστης του φονικού, ενώ αρνήθηκε ότι η υπόθεση αφορούσε ναρκωτικά, επιβεβαιώνοντας έμμεσα τη δήλωση που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ, φίλος του δράστη, ο οποίος όταν όλοι μιλούσαν για ναρκωτικά, εκείνος μιλούσε για έγκλημα πάθος, με αφορμή μια γυναίκα. Ο φίλος του δράστη είχε δηλώσει ότι η σημερινή σύντροφος του δράστη, ήταν πρώην σύντροφος του θύματος.

Βόλος: Την Παρασκευή απολογείται ο 34χρονος που δολοφόνησε τον 41χρονο

Ωστόσο, επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας δεν υπάρχει, για τα κίνητρα του εγκλήματος, ενώ περισσότερο φως στην υπόθεση του άγριου φονικού αναμένεται να πέσει, κατά την απολογία του 34χρονου την ερχόμενη Παρασκευή.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την επίσημη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι το απόγευμα του Σαββάτου στο Βόλο, το θύμα μαζί με φιλικό του πρόσωπο μετέβησαν σε σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ο δράστης με οικεία του πρόσωπα. Εκεί, ο δράστης, ύστερα από μεταξύ τους λογομαχία, τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού, ενώ επιπλέον του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι με θλων όργανο. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε.

Βόλος: Την Παρασκευή απολογείται ο 34χρονος που δολοφόνησε τον 41χρονο

Στη συνέχεια και σύμφωνα με μαρτυρία περιοίκου, ο δράστης φέρεται να έσυρε το θύμα από την αυλή του σπιτιού του, στο δρόμο κι από κει το απέναντι παρκάκι, αιμόφυρτο και γυμνό από την μέση και πάνω. Στην συνέχεια με το λάστιχο ποτίσματος έπλυνε τα αίματα που είχαν πέσει στην αυλή. Το θύμα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ξεψύχησε λίγο μετά την μεταφορά του στο παρκάκι, γεγονός που δικαιολογεί την κλήση οικείου προσώπου του δράστη στο ΕΚΑΒ, καθώς και την παραμονή του δράστη στο σπίτι του, όπου και προσήχθη λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από το ΕΚΑΒ

Συνήγοροι υπεράσπισης του 34χρονου ανέβαλαν οι Κωνσταντίνος Κατσαβός και Ιωάννης Σπηλιώτης, δικηγόροι από Λάρισα, ενώ σε μια σύντομη δήλωσή του ο κ. Κατσαβός, υποστήριξε ότι ο πελάτης του έδρασε αμυνόμενος, όταν ανακάλυψε ότι το θύμα στην τσάντα του είναι μαχαίρι.

Βόλος: Την Παρασκευή απολογείται ο 34χρονος που δολοφόνησε τον 41χρονο

Όπως είπε ο καθ’ ομολογίαν δράστης στην αστυνομία, κάποια στιγμή είδε το θύμα να βγάζει μαχαίρι μέσα από μία τσάντα και τρομοκρατήθηκε. Τότε έτρεξε, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και τον μαχαίρωσε στο λαιμό, ενώ στην συνέχεια πήρε ένα τούβλο, με το οποίο τον χτύπησε στο κεφάλι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος