Πήλιο: Θα σφυρίξει και πάλι ο Μουτζούρης από αυτό το Σαββατοκύριακο

Το Τραινάκι του Πηλίου θα μπει ξανά στις ράγες του από αυτό το Σάββατο 3 Ιουλίου στο τμήμα Άνω Λεχώνια – Μηλιές, ενόψει της θερινής περιόδου, όπως ανακοίνωση σήμερα, Πέμπτη, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. Τα τουριστικά δρομολόγια θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Η πρόσβαση στο σιδηροδρομικό σταθμό Άνω Λεχωνίων που απέχει 12 χιλιόμετρα από το Βόλο, γίνεται από το δρόμο προς Καλά Νερά, με το αστικό λεωφορείο αρ.5 της γραμμής Βόλου – Λεχωνίων – Πλατανιδίων, που κάνει στάση 50 μέτρα από το σταθμό, αλλά και με Ι.Χ., καθώς υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης μπροστά στο σταθμό. Υπάρχουν καφέ και πινακίδες σήμανσης του σταθμού από τον παρακείμενο οδικό άξονα.

Η οδική πρόσβαση στο σταθμό Μηλεών γίνεται μόνο με αυτοκίνητο και υπάρχουν περιορισμένες θέσεις στάθμευσης στην περιοχή του σταθμού, η κατεύθυνση του οποίου σημαίνεται με καφέ πινακίδα από τον οδικό άξονα που οδηγεί στις Μηλιές.

Το τραίνο αναχωρεί από τα Άνω Λεχώνια στις 10.00 και επιστρέφει από τις Μηλιές στις 15.00, με ενδιάμεση στάθμευση 15 λεπτών στην Άνω Γατζέα και στις δύο κατευθύνσεις της διαδρομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το εισιτήριο για την απλή διαδρομή κοστίζει 10 ευρώ ενώ για την διαδρομή με επιστροφή κοστίζει 18 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο κοστίζει αντίστοιχα 6 ευρώ και 10 ευρώ και ισχύει για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας κατά την διάρκεια του ταξιδιού είναι υποχρεωτική, χωρίς εξαιρέσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος